Støjhegn

Læs mere

Aalborg Recycling ApS og vores G-Fiber afdeling tilbyder støjhegn af genanvendt glasfiber. Kontakt Aalborg Recycling ApS og vores G-Fiber afdeling for mere information. Der er nemlig flere muligheder, så det er godt at tage en snak om dit behov.

G-Fiber tilbyder støjhegn af genanvendt glasfiber m.m.

Når man taler om støjhegn, menes der et meget tæt hegn. Dette hegn er meget tæt, så støjet, som slipper igennem støjhegnet, er minimal. Dette er set i forhold til støjen, som kommer over hegnet samt rundt om hegnet. Hos G-Fiber har vi en unik løsning, der primært er lavet af genvundet glasfiber. Vi klar til at rådgive dig om, hvordan denne løsning vil hjælpe jer bedst muligt. Vi fortæller både om teori og praksis, der er relevant for jeres sag, for vi har stor erfaring.

Vi tager også lokale servitutter og loven med i overvejelserne, når vi rådgiver om vores mobile støjvægge. Vi er klar til at foreslå dig en skræddersyet løsning tilpasset de krav og behov i står overfor. Vi kan rådgive om, hvor lydtæt en støjvæg bør være og meget andet. Samtidig sætter vi os ind i, hvilken støj der skal dæmpes, for det er vigtigt at få afklaret.

Kvalitet og levetid for et støjhegn drøfter vi også med dig sammen med økonomien i projektet. Der vil altid være lidt støj tilbage på trods af en effektiv støjvæg. Der er støj, der kommer over støjhegnet, og rundt om støjhegnet samt gennem støjhegnet. Rent praktisk er det ofte således, at de høje støjhegn skal være endnu mere lydtætte end støjhegn af mere moderat højde.

Hvis der vælges et lydabsorberende støjvægge så bliver lyden opsuget. Det er en smart løsning for mange. Støj og lyd, som rammer støjhegn vil trænge igennem, absorberes i hegnet samt sendes retur, hvor lyden eller støjen kom fra. Ikke alle støjvægge betegnes som lydabsorberende støjvægge. Det kan vi rådgive dig om, når du kontakter os.